Dedicație

Cu dragoste întru Domnul și Maica Domnului, dedic acest blog Părintelui Rafail Noica, părintelui său duhovnicesc Arhimandritul Sofronie, Sfântului Siluan Athonitul, Maicii Siluana Vlad și tuturor persoanelor.

12 Responses to Dedicație

 1. MunteanUK says:

  Binecuvantat fie numele Domnului pentru toti ‘pescarii de suflete’ pe care ni tot trimite in calea pacatosilor de noi pana la sfarsitul vremurilor!

  Fie ca Mantuitorul nostru Iisus Hristos, pentru rugaciunile Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu si ale tuturor Sfintilor Sai – in special ale fiilor si ‘nepotilor’ duhovnicesti ai Sf Siluan Athonitul, ale carui ‘seminte’ au rodit pe meleagurile Essex-ului – sa binecuvanteze si acest blog!

  Orice aparitie noua in blogosfera care aduce un cuvant de marturie despre minunile lui Dumnezeu trebuie sa aiba un rost de El stiut. Noi sa nu ne facem planuri, amagiri, sa ne inchipuim cine-stie-ce despre eforturile noastre, ci sa scriem cu drag ce simtim, ca pe acest blog, iar Domnul va lucra…

  Numai Dumnezeu stie daca, cum, cand, in ce circumstante, orice cuvintel de credinta risipit online va folosi cumva, cuiva, cum si pacatosului de mine mi-au folosit atatea! Sunt convins ca – desi multor contemporani le este spre pierzanie haladuirea fara rost pe internet – asemenea mie, destui sunt si cei care afla drumul catre credinta adevarata facand un ocol prin lumea virtuala a netului!

 2. sketis says:

  exceptional! va felicit pentru blog!

 3. calindragan says:

  Citindu-l pe Rafail Noica

  Corbu Lia

  “Mi s-a deschis o fereastra catre infinit
  Mi s-a deschis o fereastra catre Lumina
  si sufletul meu e fericit
  si armonia mea e divina.

  Iti multumesc, O! Doamne
  pentru FEREASTRA.

  Mi-i teama, insa
  sa m-apropii de ea
  sa-mi sprijin coatele de pervaz
  ca sa privesc
  …DINCOLO!”

  http://www.sfintiiarhangheli.ro/poezie.php?id=368

  Da, Lia, niciodata nu as putea surprinde mai bine decat tine. Mai adevarat. Si ce e si mai frumos, e ca prin aceeasi curata fereastra Dumnezeu ne priveste… Sa invatam sa ne lasam vazuti de Dumnezeu ca mai de folos ne este.

 4. virginia33 says:

  Mulţumim pentru bucuria de a vă fi aflat azi.

  Fie să fie înspre a fi.

 5. calindragan says:

  Multumesc si eu pentru multumire, Virginia.
  Fie, da!

 6. nicanor says:

  multumesc din toata inima celor ce au strans buchetul acesta minunat,de o frumusete negraita,adevarata inspiratie pentru suflet,multumim

 7. ilie din munte says:

  post binecuvantat!

 8. Daniela Dumbrava says:

  Exista o familiaritate cu Dumnezeu pe care Sf. Siluan Athonitul ne-a dorit-o mereu si pe care o spera, pentru fiecare din noi, pana in eternitate. Aceasta prezentare, extrem de fidela, a ceea ce reprezinta rodul de taina al umilintei fiecarui membru al m.rii Sf. Ioan Botezatorul, Essex (UK), poate naste speranta ca propria noastra perceptie a trairii in credinta se poate imbunatati. In acest sens, multumirile mele aduse efortului de a initia si continua un astfel de blog, sunt practic nelimitate.

  Fie binevenita aceasta impartasire surprinzatoare!

  In Hristos Domnul,

  Daniela.

 9. Elena says:

  As vrea sa iau legatura cu dvs prin email pt a intra in posesia fisierelor cu cartea Sf Siloan Athonitul in versiunea audio, daca este posibil. Adresa mea este aghiaelena@gmail.com. Va multumesc

 10. Mariana says:

  Marturisesc din tot sufletul ca am nevoie de cuvant scris de parintele Rafail Noica.Cultura Duhului e cartea mea de suflet.Ce pacat ca parintele nu hraneste prin minunatul lui cuvant sufletele celor care pot fi apropiati de el, doar prin carte!Sper sa am parte de binecuvantarea lui!
  Doamne ajuta!

 11. anonim says:

  Multumesc Doamne pentru tot ce-mi arati si pui in calea mea.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: